Η θαυματουργή κόκκινη αλοιφή-Histoplastin Red

histoplastin redΗ δερματική αλοιφή Histoplastin Red είναι ένας ισχυρός αναγεννητικός, αναπλαστικός και επιδιορθωτικός συνδυασμός βιοδραστικών μορίων, που καθιστούν το προϊόν μοναδικό για την αποκατάσταση των φυσιολογικών λειτουργιών και χαρακτηριστικών (υφή, όψη) των ανώτερων στοιβάδων του δέρματος. Προορίζεται για την εντατική περιποίηση του δέρματος με την επιταχυνόμενη αναγεννητική και αναπλαστική του δράση.

Η αλοιφή Histoplastin Red περιέχει ως δραστικά συστατικά τους οπτικούς αντίποδες Alkannin, Shikonin (A/S) και τα εστερικά τους παράγωγα, σε συνδυασμό με τη δράση των τετρα- και πεντα- κυκλικών τριτερπενίων της ελαιορπτίνης Pistacia lentiscus var. Chia.

Η ανακάλυψη και καθιέρωση των A/S σε συνδυασμό µε τα τετρα- και πεντα- κυκλικά τριτερπένια ως ισχυρών επουλωτικών παραγόντων, χάριν στις αναγεννητικές και επιδιορθωτικές ιδιότητές τους, οφείλεται στις µακροχρόνιες ερευνητικές εργασίες του Oµότιµου Καθηγητή και Επίτιμου ∆ιδάκτορος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Βασίλη Παπαγεωργίου (http://users.auth.gr/vpapageo/).

Ήδη από το 1978 ο Καθηγητής Παπαγεωργίου καθιέρωσε1 (βλ. βιβλιογραφία) τις Αλκαννίνες και τις Σικονίνες (A/S) ως ισχυρούς αναγεννητικούς, αναπλαστικούς και επιδιορθωτικούς παράγοντες που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά παγκοσμίως στο φαρμακευτικό επουλωτικό σκεύασμα HELIXDERM® (http://www.iatronhellas.gr/) και του απονεμήθηκαν 20 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας2 (patents), πολλές διακρίσεις και βραβεία που τον καθιέρωσαν παγκοσμίως πρωτοπόρο3 στην έρευνα των αναπλαστικών και αναγεννητικών ιδιοτήτων των τυποποιημένων (standardised) εκχυλισμάτων (A/S) των ριζών του χαρακτηριζομένου ως φαρµακευτικό φυτό Alkanna tinctoria 4. H εταιρεία VyaMedica εξασφάλισε το know-how και τα πνευματικά δικαιώματα (license) του Histoplastin Red® από τον Καθηγητή Παπαγεωργίου και ανέλαβε την παραγωγή και διακίνηση του προϊόντος κατ’ αποκλειστικότητα για όλη την Ελλάδα.

histoplastin red2

       logo vya